Söderkullan kirjasto

Sipoossa toimii kaksi kirjastoa, joista toinen sijaitsee Söderkullassa. Söderkullan kirjasto on myös omatoimikirjasto. Söderkullan kirjastoon pääsee siis myös aikaisin aamulla, myöhään illalla ja sunnuntaisin.

Kirjastossa voi:

  • lainata kirjoja, aikakausilehtiä, CD-levyjä, DVD-filmejä, äänikirjoja ja konsolipelejä.

  • lukea päivälehtiä, aikakausilehtiä ja ilmaislehtiä.

  • tutustua kunnan ajankohtaisiin kaavoihin.

  • käyttää nettiä. Kirjastossa on myös tietokoneita, jota voi käyttää nopeaan tiedonhakuun ilman ajanvarausta.

  • skannata ja kopioida.

  • lainata sähkönkulutusmittarin, lautapelejä, frisbeegolfvarusteet, mölkky- ja petankkipelit.

Sipoon kunnankirjasto tarjoaa langattoman internet-yhteyden asiakkaiden käyttöön. Kirjaston erikoisuutena on laaja sarjakuvaosasto. Osastolla järjestetään sarjakuva-aiheisia näyttelyjä ja muuta toimintaa. Näytteilleasettajina ovat olleet mm. Kaisa Leka, Terhi Ekebom, Emmi Valve, Elina Ovaskainen, Filippa Hella ja Sebastian Nyberg. Taiteilijat jättävät myös pysyvän muiston kirjastoon seinämaalauksen muodossa. Kirjastossa järjestetään myös satuhetkiä 3-5 -vuotiaille lapsille.

Muita erikoisuuksia ovat kesäisin auki oleva kattoterassi, Sipoon Taiteilijat ry:n Taidelainaamo, sekä hyvinvarusteltu, vuokrattava 15 hengen kokoushuone.

Palveluajat

Rajoitettu palveluaika 27.11.2020 - 31.1.2021, ma-ke 8-18, to-pe 8-16 (ei omatoimikirjastoa)

Ota yhteyttä

+358923536003

Kirjaston palvelupuhelin

Käyntitiedot

Amiraalintie 2, 01150, SÖderkulla

Lisäsisältö

Rajoitettua asiakaspalvelua 31.1.2021 asti

Kirjastojen tilat rajoitetusti auki koronatartuntojen hillitsemiseksi. Ainoastaan varatun aineiston nouto ja palautus. Tiedustelut palvelunumerosta tai sähköpostitse.
Kirjastojen yhteinen palvelunumero: 
(09) 2353 6003
soderkulla.kirjasto@sipoo.fi

Söderkullan kirjasto 

Palveluajat ma-ke 8-18 ja to-pe 8-16.
Kirjasto on viikonloppuisin suljettu.

Omatoimikirjasto ei ole käytössä

Varattua aineistoa voi noutaa kirjastosta.

 

Toimi näin

Varaa aineistoa verkkokirjastosta osoitteessa https://helle.finna.fi/. Varaamiseen tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin. Mikäli sinulla ei ole koodia, voit soittaa tai lähettää sähköpostia kirjastoon.

 

Söderkullan kirjasto

Kirjastoon on rajattu nopean asioinnin tila, jossa voit noutaa aineistosi varaushyllystä ja lainata automaatilla. Meidän on nyt valitettavasti vältettävä kaikkia sosiaalisia kontakteja ja hoidamme muun asiakaspalvelun etänä p. 09 2353 6003 tai soderkulla.kirjasto@sipoo.fi.

Noudata varausten noudon ja lainojen palautusten yhteydessä annettuja ohjeita, turvavälejä ja muita turvaohjeita. Asioi pikaisesti ja huolehdi käsihygieniasta. Tiloissamme on vahva suositus kasvomaskin käyttöön.

 

Asiakaskoneet, tulostaminen ja kopiointi

Söderkullan SipooInfon palvelupiste palvelee ti-ke 9-17. Kirjaston puolella olevat asiakaspäätteet ja monitoimilaite ovat käytettävissä välttämättömään asiointiin kirjaston palveluaikoina.